x
page_header_404

Radek Sladký

radek-sladky.jpg

Narozen 30.9.1976 v Plzni

Na bicí nástroje hraje od 15 let. Působil v kapelách :

1994 - 1997 Paradox - nahrány dva demosnímky

1996 - 2001 Ferat

Od roku 2002  - Törr

2003-2006 v kapele Petra Koláře

2007-2008 Maelström

2009 - 2010 spolupráce s Milošem Dodo Doležalem

Od roku 2005 firemní hráč-  bicí DDRUM, činely MEINL, paličky SILVERFOX.

Diskografie :

Ferat

Parapsychology 1999

Törr 

Made in Hell - 2003

DVD Helltour - 2004
Törritorium - 2006
Inferno Nocturno - 2010

Petr Kolář 

CD Album

Petr Kolář v Lucerně-live DVD  2007-2008

Miloš Dodo Doležal

Despekt  -  2010